Finest Chocolatiers Gault & Millau nr 1 Chocolatiers

€48.95 Luxe doos excl. btw

Inhoud

JOOST ARIJS - Gault&Millau Nr°1 Vlaanderen 2020 , FREDERIC BLONDEEL - Gault&Millau Nr°1 Brussel 2019 , JOOST ARIJS - Assortiment 26 Pralines , FREDERIC BLONDEEL - Mix van Chocolade Zeevruchten , FREDERIC BLONDEEL - Chocoladetruffels

Bestel

JOOST ARIJS opende in 2011 zijn zaak in de Vlaanderenstraat in Gent. Dat hij

absolute topkwaliteit levert vond ook Gault&Millau, die hem in 2012 uitriep tot beste patissier van België en in 2020 tot Chocolatier van het jaar in Vlaanderen.

 

Voor Joost draait alles om de puurheid van de producten: geen zware, overdonderende combinaties, maar verfijnde, zuivere smaken en een subtiel spel van texturen en contrasten. Less is...

Lees meer

FREDERIC BLONDEEL werd in 2019 door Gault&Millau bekroond tot de Beste Brusselse Chocolatier. Ontdek de heerlijke chocolade zeevruchten en artisanale chocoladetruffels van Frederic Blondeel in dit Craftpack.

Achter elke grand cru chocolade zit een gepassioneerde chocolademaker. De Brusselse chocoladekunstenaar Frederic Blondeel reist de wereld rond om de geest en de ziel van cacaobonen, droge vruchten en koffie te vinden die op de...

Lees meer

JOOST ARIJS - Assortiment 26 Pralines is een verzameling van de lekkerste pralines die bereid werden met de beste Belgische chocolade.



Lees meer

FREDERIC BLONDEEL - MIX VAN CHOCOLADE ZEEVRUCHTEN (150 gram) is een assortiment Belgische chocolade. Ze worden bereid door Frederic Blondeel die in 2019 tot beste Brusselse chocolatier verkozen werd.



Lees meer

FREDERIC BLONDEEL - CHOCOLADETRUFFELS is een verzameling van 12 chocoladetruffels die bereid worden met Belgische chocolade.



Lees meer
Contacteer ons

Uw aanvraag

100% Belgisch Lokale ondernemers Kwaliteit Duurzaam Gepersonaliseerd Goed doel