VICTOR & CHARLES BRUT is een exclusieve champagne van 60% chardonnay, 30 pinot noir en 10% meunier die zich in het rijtje van grote namen als Bollinger, Roederer en Ruinart mag plaatsen. Het hart van de regio Champagne in het charmante stadje Epernay, is ook het kloppende hart van VICTOR & CHARLES. De druiven zijn met de hand geplukt aan het einde van elke zomer op de heuvels rond Epernay. Ambachtelijk gemaakt, enkel eerste persing,...
Lees meer
CHEESIN is de droom van een foodie. Om iedereen toegang te geven tot bijzondere kazen, creëerde hij een online platform waarop je deze ambachtelijke producten kan bestellen. Topkwaliteit tegen een correcte prijs – dat staat voorop. Eigenlijk zoekt CHEESIN die kazen die de boer het liefst voor zichzelf houdt. Deze Craftpack bevat 3 Belgische kazen met een smaakprofiel dat uitermate goed te combineren valt met champagne.
BRUGSE BESCHUITEN is een grote aanrader bij een stukje kaas. De combinatie met het zoete van de beschuiten en de kaas geeft een kleine explosie in de mond. Het beschuitje is gebaseerd op melkbrood die nog altijd met de hand wordt gesuikerd.
CALLAS BRAAMBESSEN - LAURIER CONFIJT (105 gr) is een artisanaal Belgisch product waarin de heerlijke smaken van braambessen en laurier gecombineerd worden. Met zijn zachte textuur en zoetzure smaak past deze konfijt perfect bij allerlei kaas- en vleessoorten en is hij gemakkelijk te verwerken in sauzen.