PAJOTTENLANDER APPELSAP (20 cl) wordt bereid van zongerijpte appels uit Vlaams-Brabant, hoofdzakelijk uit hoogstamboomgaarden. De periode van bloei tot rijping is bij hoogstammen langer dan bij laagstammen. Dit resulteert in een optimale verhouding tussen vruchtenzuren en vruchtensuikers. Het resultaat is een verfrissend en gezond dorstlessend sap met een licht zure smaak.
ANTWERPSE HANDJES CHOCOLADE zijn een vaste traditie en een officieel Antwerps kwaliteitsproduct. Deze luxedoos bevat 24 handjes gemaakt van Belgische artisanale chocolade - wit, melk en puur - zonder vulling. Het Antwerps handje, dat zijn oorsprong kent in een legende van de befaamde koekjes uit de Scheldestad, werd lokaal bekend na een culinaire wedstrijd. Het duurde niet lang voordat ook andere steden de smaak te pakken kregen.
JULES DESTROOPER MAGRITTE (75 gr) limited edition box zijn harde natuurboterwafeltjes die in West-Vlaanderen traditioneel met nieuwjaar worden geschonken om elkaar geluk te wensen. De benaming “West-Vlaamse lukken” komt van “geluk wensen”. Koekjesbakker Jules Destrooper uit Lo-Reninge lanceerde in 1890 een eigen recept voor deze traditionele nieuwjaarswafeltjes.
CUBERDONS GELDHOF (180 gr) zijn de befaamde ambachtelijke vervaardigde 'Neuzekes'. De cuberdon werd oorspronkelijk uitgevonden door een Gents apotheker die zijn medicijnen trachtte te verwerken in een siroop, met als doel ze langer houdbaar te maken. Een aantal dagen na het experiment merkte hij op dat de buitenste laag siroop was versuikerd en verhard. Het was Antoine Geldhof die rond 1960 als enige producent nog cuberdons maakte.
MOSTERD WOSTYN (225 gr) is een van oudsher ambachtelijke mosterd waarbij aan het originele recept nog niets is gewijzigd. De basis is een selectie donkerbruine mostaardzaden, azijn, water en zout. De mosterd bevat geen bewaarmiddelen. Mostaard Wostyn bestaat sinds 1869 en is vijf generaties later als enige van de streek nog actief in het produceren van Torhoutse mosterd.
ELIXIR D’ANVERS (20cl) is een artisanale kruidenlikeur die nog steeds wordt gestookt volgens het originele recept van de student medicijnen en farmacie François-Xavier de Beukelaer uit 1863. Zijn unieke smaak wordt al generaties lang fel geprezen en inspireert hedendaagse chefs en mixologists tot creatieve gerechten en cocktails. Van het aperitief tot het dessert, of gewoon lekker tussendoor, Elixir d’Anvers is het ideale gezelschap.
ROGER'S HANDCOOKED CHIPS (150 gr) met Black Pepper & Salt zijn heerlijke krokante Belgische chips met karakter. Gemaakt op ambachtelijke wijze. Ietwat dikker met een fantastische bite en sterk uitgesproken smaken. Perfect bij een frisse pint bier of een gezellig glaasje schuimwijn.